Екскурсія Миколаївським НАУ випускників загальноосвітніх шкіл № 2, 3, 4, 5 м. Вознесенська

У Миколаївському національному аграрному університеті стало гарною традицією проводити зустрічі науково-педагогічних працівників університету з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками.
12 грудня 2015 року до університету разом зі своїми батьками завітали випускники загальноосвітніх шкіл № 2, 3, 4, 5 м. Вознесенська Миколаївської області.
Змістовне ознайомлення з навчальним закладом для гостей провели декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М., відповідальний секретар приймальної комісії доц. Стародубець О.О., завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції проф. Патрєва Л. С., завідувач кафедри українознавства Березовська Т. В.
Своїми враженнями від навчання в університеті поділилися із земляками студенти факультету ТВППТ – у минулому випускники шкіл м. Вознесенська. Юнаків і дівчат, які завітали до нас у гості, особливо зацікавили можливості дозвілля та культурного відпочинку студентів у нашому університеті. Батьків майбутніх абітурієнтів приємно вразила матеріально-технічна база університету, можливості для практичної підготовки та культурного розвитку їхніх дітей.

Екскурсії до різних навчальних корпусів, лабораторій, спортивної зали, електронної  читальної зали, гуртожитків, музею та центру харчування студентів дозволили, за словами учнів та їх батьків, переконатися у широких можливостях для здобуття якісної вищої освіти в Миколаївському національному аграрному університеті.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget