Сьомий сезон Агроліги завершено


Місцем проведення фіналів сьомого сезону Аграрної ліги КВН України організаторами, а саме Міністерством Аграрної політики та продовольства України, Об’єднаною радою студентського самоврядування ВНЗ Мінагрополітики, Асоціацією «КВН України» було обрано Херсон.

Південне місто зустріло гостей неймовірною для травня спекою та «хуртовиною» тополиного пуху. Щодо фіналу, то і заповнений місцевими студентами зал, і робота організаційного комітету, і зустріч команд-фіналістів, дали підстави стверджувати, що на фінал КВН тут дійсно чекали.

Першими на сцену розіграти Кубок Міністра аграрної політики і продовольства України вийшли господарі – команда «Почему бы и нет?» (Херсонський державний аграрний університет), цьогорічні дебютанти – команда Луганського національного аграрного університету «С большой буквы» та ветерани Аграрки – команда Миколаївського державного аграрного університету «Агранавти», для якої це вже сьомий фінал поспіль.
До того ж, перехідний трофей, за який змагалася ця трійка, весь минулий сезон відпочивав у музеї майбутніх миколаївських аграріїв. Команди зіграли чотири конкурси (привітання, розминка, імпровіз, домашнє завдання). І треба сказати, що вирішальним у розподілі місць у цій грі став досвід миколаївців. Саме вони блискуче відігравши розминку, не дали суперникам себе наздогнати в інших конкурсах. До останнього «втікачів» намагалися дістати луганчани, але їх вистачило лише на те, що максимально наблизитися до переможців. У цілому ж перемога «Агранавтів» не викликала сумнівів і вони ще на рік «продовжили прописку» омріяному Кубку Міністра.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget