Студенти факультету ТВППТСБ посіли призові місця у Всеукраїнській олімпіаді

З 24 по 27 квітня в Херсонському державному аграрному університеті на базі біолого-технологічного факультету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Миколаївський державний аграрний університет представила команда факультету ТВППТСБ, до складу якої увійшли студенти 4-го та 5-го курсів Олександр Крамаренко, Оксана Плаксін, Анастасія Рукавиця, Олена Скрипка. Куратором та наставником нашої команди була професор Людмила Патрєва.

Херсонський ДАУ зустрів нас гостинно з хлібом-сіллю та побажаннями подальших перемог!

практичні випробування - визначення якості м'яса


Впродовж двох днів випробувань всі учасники виконували завдання різного характеру (теоретичні, практичні та розрахункові), на яких було необхідно використати не лише теоретичні знання, а й практичні навичками. Миколаївські студенти гідно боролися на всіх етапах змагань, показавши високий рівень теоретичної та практичної підготовки. Завдяки особистому внеску кожного учасника і спільній роботі всієї команди студенти Миколаївського державного аграрного університету серед 31 учасника олімпіади посіли 3 призових місця.

практичні випробування - визначення якості смушків


Грамотою за 2 призове місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з «ТВППТ» нагороджено Олександра Крамаренка, за 3 призове місце – Олену Скрипку. За загальною кількістю балів команда Миколаївського ДАУ посіла 2 командне місце та була нагороджена почесною грамотою та цінними подарунками. Всіх учасників нагороджено подяками за участь в олімпіаді.

Варто зазначити, що студенти-учасники за час перебування в Херсонському ДАУ також взяли участь у міжвузівській науково-практичній конференції «Перспективні інновації у тваринництві» та отримали сертифікати учасника.

Окрім численних перемог команда привезла до Миколаєва гарний настрій та бурхливі емоції. Хочеться окремо подякувати адміністрації Херсонського ДАУ від імені миколаївських студентів за теплий прийом, за увагу та турботу про гостей та гарну організацію заходу. Ми були дуже вражені гостинністю Херсонщини. Організатори олімпіади влаштували для учасників екскурсію університетом і містом, розважальний концерт та незабутню прогулянку Дніпром на пароплаві! Від Херсона в нас залишилися лише приємні спогади!

Щиро вітаємо переможців та бажаємо перемог у майбутньому!

Колектив факультету ТВППТСБ

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget