Священна пам’ять Великої Перемоги. Колектив МДАУ привітав з 9 Травня ветеранів Великої Вітчизняної війни

ПАМ’ЯТЬ
І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.

Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.

В. Симоненко

День Перемоги. Свято, яке об’єднує з року в рік всі покоління, мешканців десятків країн. Свято, спогади про яке викликають одночасно і посмішку, і сльози на очах. Свято, у яке ми пригадуємо мільйони загиблих у Великій Вітчизняній війні. Сьогодні ми відзначаємо 67 річницю цього Великого ДНЯ ПЕРЕМОГИ.

Напередодні 9 Травня у Миколаївському державному аграрному університеті відбулася велика святкова програма, на яку було запрошено ветеранів і учасників Великої Вітчизняної війни, "дітей війни", представників Миколаївської обласної організації ветеранів України.

Концертна програма розпочалася із привітання ректора МДАУ. В’ячеслав Сергійович висловив щирі слова подяки всім учасникам Великої Вітчизняної війни і побажав їм міцного здоров’я, миру, злагоди.

Своїми спогадами особисто поділилися учасники ВВВ – Василь Левшунов, голова Миколаївської обласної спілки ветеранів-підводників та воєнно-морського флоту імені Героя Радянського Союзу адмірала флоту Володимира Чернавіна, Олександр Момотенко, ветеран Великої Вітчизняної війни, Герой України, кавалер ордену "Золота Зірка".

Ретроспективний огляд подій війни, про які розповіли студенти МДАУ, ще раз нагадав про величність Дня Перемоги. Вірші та пісні про війну у виконанні молоді університету викликали бурхливі оплески ветеранів, адже саме ці ліричні слова і музика звучали на фронтах усієї країни.

Наприкінці концерту всіх, хто загинув на Великій Вітчизняній війні заради світлого майбутнього, вшанували хвилиною мовчання.

Нагадаємо, що до Дня Перемоги колектив МДАУ регулярно надає адресну матеріальну допомогу своїм підопічним – ветеранам і учасникам Великої Вітчизняної війни, яке мешкають у Заводському районі Миколаєва і Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів.





Велика святкова програма у Миколаївському державному аграрному університеті напередодні 9 Травня.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget