Ювілейна X Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни “Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання” 2011-2012 н.р.

Логотип МДАУЗ 4 по 6 квітня 2012 року на базі факультету механізації сільського господарства Миколаївського державного аграрного університету відбудеться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів вищих аграрних і технічних навчальних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації із дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання".

Учасники ІІ етапу мають можливість ознайомитися з наступною інформацією:

1. Наказ МОН України № 1324 від 18.11.11 про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2011/2012 навчальному році.

2. Методичні рекомендації для підготовки до ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання":
- журі олімпіади, мандатна і апеляційна комісія;
- оргкомітет ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання";
- програма проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання".

3. Анкета на участь у 2 етапі "Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання" на 2011-12 н.р.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget