Представники Клагенфуртського університету Альпен-Андріа (Австрія) завітали до МДАУ

29 березня 2012 року Миколаївський державний аграрний університет приймав офіційну делегацію з Клагенфуртського університету Альпен-Андріа, Австрія, на чолі із заступником декана економічного факультету, завідувачем кафедри міжнародного менеджменту, доктором Ральфом Терлуттером. Разом з іншими представниками австрійського ВНЗ – доктором  Тільманном Ройтером і професором Дітером Шнайдером, – доктор Терлуттер провів кілька ділових зустрічей з керівництвом МДАУ, зокрема, з ректором В.С.Шебаніним та директором Інституту управління та економіки В.П.Клочан. Зазначимо, що дана зустріч стала можливою саме завдяки зусиллям пані Клочан та її професійним контактам.

На зустрічі з ректором МДАУ В’ячеславом Шебаніним було обговорено загальні питання майбутньої співпраці двох освітніх закладів і закладено передумови підписання угоди про співробітництво. Наприкінці зустрічі ректор подякував австрійським колегам за те, що вони знайшли час особисто завітати до Миколаєва. В свою чергу, доктор Терлуттер висловив щирі сподівання на подальші зустрічі як у стінах нашого університету, так і Клагенфурті.


Більш конкретні питання вирішувалися вже в кабінеті директора Інституту управління та економіки В.П.Клочан. Узгоджувалися навчальні плани обох університетів, обговорювалися можливі зміни в графіках навчального процесу з метою забезпечення обміну студентами та викладачами, і створення програми подвійних дипломів.


Після офіційної частини гостям провели ознайомчу екскурсію університетом. Відвідали Музей становлення аграрної освіти на півдні України, завітали на кілька лекційних занять та познайомились з деякими викладачами кафедр факультету менеджменту. Студенти залюбки спілкувалися з іноземними професорами, ставили безліч запитань та вели невимушену розмову з доктором Ройтером, що почував себе, за його словами, як серед своїх студентів.

Нагадаємо, що співпраця з Клагенфуртським університетом Альпен-Андріа триває вже не перший рік. Професор Дітер Шнайдер останні п’ять років читає лекції студентам факультету менеджменту. Тож дана зустріч є логічним продовженням ділових відносин двох університетів.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget