Шевченківський вечір "Я так люблю її, мою Україну…"

13 березня у теплій атмосфері Миколаївського художнього російського драматичного театру відбувся Шевченківський вечір "Я так люблю її, мою Україну...". Творчий захід було організовано з ініціативи Ради ректорів Миколаївської області, яку очолює ректор Миколаївського державного аграрного університету В’ячеслав Шебанін, та за підтримки Миколаївської ОДА та обласної ради.

Любов до творчості українського поета, письменника, художника, основоположника української літературної мови об’єднала на творчому вечорі представників влади, працівників культури і освіти, і, звичайно, молоде покоління. Студенти Миколаївського державного аграрного університету приєдналися до поціновувачів великого Кобзаря у цей день.

Творчу атмосферу заходу створювали неперевершені  виступи учасників, які вклали душу у кожен рядок поезії, у кожну ноту, виконуючі пісні на Шевченківському вечорі. А саме студентський народний хор Миколаївської філії КНУКіМ (художній керівник і диригент заслужений працівник культури України, професор Омелян Шпачинський), оркестр народних інструментів (художній керівник і диригент доцент Борис Попов), ансамбль народних інструментів (художній керівник Дмитро Кученьов), заслужений діяч мистецтв України Олег Кедіс, заслужена артистка України Олена Білоусова, лауреат міжнародного конкурсу вокалістів ім. Ф. Шаляпіна Катерина Мірзоян та солісти Юлія Туцька, Євген Студзінський, Сергій Чориш.

І кожен у цей день ще раз пригадав рядки з поезій великого Кобзаря, геній якого продовжує жити у його безсмертних творах.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget