![Студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба".](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWQRc7hm2gt2jTQKMAuH3p3HhkJULfemR7sV_t77VzRWZ4LqQLU9cR4rOzM2q6ndQpmDIjBuw-EOqOy7uUE63QoJLk-Z9BRsuZ1MVODQPj13p3BGC6xRuUYRNAsd7gu_4q8N8ZP0SAAuU/s320/DSCN0429.jpg)
Назаренко Інна Валеріївна, доцент кафедри ТПССПТ, регулярно організовує виїзні заняття. Так, наші студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба", що спеціалізується на виробництві сирів та вершкового масла, мали змогу побачити, як відбуваються технологічні процеси з виробництва сирів, сирних продуктів, вершкового масла та спредів солодковершкових, ознайомитися з роботою технологічного обладнання та оцінити якість готової продукції, скуштувавши сири.
Наступного дня на лабораторно-практичних заняттях з дисципліни "Технологія виробництва молока і молочних продуктів" в умовах лабораторії ми провели дегустацію та оцінку сирів та сирних продуктів ЗАТ "Дружба" та порівняли їх з продукцією інших вітчизняних та іноземних виробників сиру. Студенти були настільки захоплені та вражені процесом, що вирішили, спираючись на отримані знання, в умовах лабораторії виготовити плавлений сир під керівництвом Інни Валеріївни Назаренко.
Технолог – це перш за все фахівець, який має глибокі знання складу і властивостей сировини, процесів й режимів її обробки та вміє на всіх етапах виробництва продукції управляти її якістю. Поглибити такі знання та закріпити їх на практиці допомагають саме виїзні заняття на виробництві.
В умовах ринкової економіки переробним підприємствам потрібні такі фахівці, які б змогли гарантувати високу якість продукції, безпеку її споживачів та конкурентоспроможність на ринку. Миколаївський державний аграрний університет виховує саме таких відповідальних фахівців – майстрів своєї справи! Велике їм за це спасибі!
Рукавиця Анастасія, студентка групи Т 5/5
Дописати коментар