Закріплюємо знання на практиці: виїзні заняття на виробництві

Студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба".Провідні викладачі кафедри ТПССПТ завжди організовують навчальний процес так, щоб студенти могли здобути якомога більше практичних навичок і використати свої знання у галуззі виробництва та переробки продукції тваринництва на практиці. Поглибити знання допомагають виїзні заняття на підприємства молокопереробної промисловості, дегустації готової продукції, оцінка якості готової молочної продукції в умовах лабораторії, виготовлення такої продукції власноручно.

Назаренко Інна Валеріївна, доцент кафедри ТПССПТ, регулярно організовує виїзні заняття. Так, наші студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба", що спеціалізується на виробництві сирів та вершкового масла, мали змогу побачити, як відбуваються технологічні процеси з виробництва сирів, сирних продуктів, вершкового масла та спредів солодковершкових, ознайомитися з роботою технологічного обладнання та оцінити якість готової продукції, скуштувавши сири.

Наступного дня на лабораторно-практичних заняттях з дисципліни "Технологія виробництва молока і молочних продуктів" в умовах лабораторії ми провели дегустацію та оцінку сирів та сирних продуктів ЗАТ "Дружба" та порівняли їх з продукцією інших вітчизняних та іноземних виробників сиру. Студенти були настільки захоплені та вражені процесом, що вирішили, спираючись на отримані знання, в умовах лабораторії виготовити плавлений сир під керівництвом Інни Валеріївни Назаренко.

Технолог – це перш за все фахівець, який має глибокі знання складу і властивостей сировини, процесів й режимів її обробки та вміє на всіх етапах виробництва продукції управляти її якістю. Поглибити такі знання та закріпити їх на практиці допомагають саме виїзні заняття на виробництві.

В умовах ринкової економіки переробним підприємствам потрібні такі фахівці, які б змогли гарантувати високу якість продукції, безпеку її споживачів та конкурентоспроможність на ринку. Миколаївський державний аграрний університет виховує саме таких відповідальних фахівців – майстрів своєї справи! Велике їм за це спасибі!

Рукавиця Анастасія, студентка групи Т 5/5

Студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба". Студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба".

Студенти групи Т 5/5 на молокопереробному підприємстві Новоодеського району ЗАТ "Дружба".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget