Зустріч з представниками УМВС України в Миколаївській області

Представники відділу протидії злочинам в органах влади та управління УДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області провели зустріч, присвячену темі економічної злочинності.9 листопада 2011 року у рамках реалізації проекту "Молодь Миколаївщини за права людини" представники відділу протидії злочинам в органах влади та управління УДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області провели зустріч, присвячену темі економічної злочинності, зі студентами Миколаївського державного аграрного університету.

Студенти ознайомилися з нормами адміністративних та кримінальних покарань, змістом Закону України "Про засади запобігання протидії корупції". Таким чином було реалізовано мету заходу – підвищення правосвідомості молодого покоління українців.

Представники відділу протидії злочинам в органах влади та управління УДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області провели зустріч, присвячену темі економічної злочинності.Представником УМВС в Миколаївській області було наголошено, що з корупцією самостійно боротися неможливо. Це соціальне явище, яке знищує суспільство, можливо подолати тільки шляхом державного правового регулювання.

Окрім того, студенти мали змогу поставити запитання керівникові заходу. Вони продемонстрували належний рівень правових знань.

Представники відділу протидії злочинам в органах влади та управління УДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області провели зустріч, присвячену темі економічної злочинності.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget