Учні загальноосвітніх шкіл у МДАУ

9 листопада 2011 року до Миколаївського державного аграрного університету завітало близько ста учнів Очаківської ЗОШ №4, Миколаївських ЗОШ №30, №60 і №48.

Близько ста учнів Очаківської ЗОШ №4, Миколаївських ЗОШ №30, №60 і №48 завітали до Миколаївського ДАУ.Зустрічали учнів шкіл декани факультетів Миколаївського ДАУ, які розповіли про спеціальності, що можуть здобути студенти університету, міжнародне співробітництво за різними напрямами, зокрема, практику студентів за кордоном. Заступник декана факультету перепідготовки МДАУ І.М. Марценюк надав учням корисні поради щодо проходження пробного тестування, підготовки до ЗНО. Було наголошено, що колектив МДАУ допомагає учням вступити до університету та успішно адоптуватися до нових умов навчання у ВНЗ на підготовчих курсах, що старували 1 листопада та продовжують набір.

Поділився своїми враженнями від навчання в університеті, а також досвідом діяльності органів студентського самоврядування студентський президент МДАУ Вадим Хабіров, який наголосив, що керівництво та професорсько-викладацький склад університету створює всі умови для реалізації ініціатив активістів МДАУ від благодійної діяльності до творчих проектів.

Окрім того, у рамках екскурсії учні ознайомилися з матеріально-технічною базою університету, відвідавши лекційні аудиторії, лабораторії в різних навчальних корпусах МДАУ, дізналися про історію становлення аграрної освіти на Миколаївщині під час екскурсії Музеєм на базі університету.

Учні та вчителі залишилися задоволеними екскурсією Миколаївським ДАУ та висловили слова вдячності за теплий прийом.

Близько ста учнів Очаківської ЗОШ №4, Миколаївських ЗОШ №30, №60 і №48 завітали до Миколаївського ДАУ. Близько ста учнів Очаківської ЗОШ №4, Миколаївських ЗОШ №30, №60 і №48 завітали до Миколаївського ДАУ. Близько ста учнів Очаківської ЗОШ №4, Миколаївських ЗОШ №30, №60 і №48 завітали до Миколаївського ДАУ.

Близько ста учнів Очаківської ЗОШ №4, Миколаївських ЗОШ №30, №60 і №48 завітали до Миколаївського ДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget