Урочистості до Дня працівників сільського господарства та Міжнародного дня студента

У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.17 листопада 2011 року у Миколаївському державному аграрному університеті відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.

На свято завітали заступник начальника Головного управління агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації Григорій Похилько, заступник начальника управління освіти і науки Миколаївської ОДА Ганна Каськова, голова обкому профспілок агропромислового комплексу України в Миколаївській області Антон Яковлєв. Гості побажали міцного здоров'я, миру, злагоди у родинах колективу МДАУ, який робить все для того, щоб розвивати аграрний сектор, один з найважливіших в економіці країни. До вітань із професійним святом приєдналися і щирі побажання плідного навчання, оптимізму, творчого натхнення. до Міжнародного дня студента.

Під час концерту відбулося нагородження працівників та студентів МДАУ почесними грамотами та подяками.

Обдаровані студенти, учасники культурно-мистецького центру "Експромт" МДАУ, привітали гостей та колектив університету, показавши їм найкращі творчі номери. За словами Ганни Каськової, заступника начальника управління освіти і науки Миколаївської ОДА, творчі колективи МДАУ з радістю запрошують порадувати яскравими виступами глядачів на концертах міського та обласного рівня.

У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.

Цього ж дня було проведено церемонію нагородження стипендіями міського голови студентів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладів м. Миколаєва. Чотирьох студенти МДАУ було удостоєно цієї премії, одного – почесною грамотою.

До Міжнародного дня студента активісти Миколаєва з різних вишів отримали змогу покерувати містом. Студенти МДАУ Олена Дяченко, Аліна Гайдейчук, Артем Кваско отримали сертифікати від міського голови за гідно виконану роботу.

Вітаємо колектив Миколаївського державного аграрного університету із професійним святом!

У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.
У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента. У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.

У МДАУ відбулися урочистості, присвячені Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget