Гості з Вознесенського коледжу у МДАУ

Колектив кафедри економічного аналізу і аудиту МДАУ приймав гостей, студентів Вознесенського коледжу МДАУ.14 листопада 2011 року колектив кафедри економічного аналізу і аудиту Миколаївського ДАУ приймав гостей, студентів Вознесенського коледжу Миколаївського ДАУ.

Студенти коледжу ознайомились з матеріально-технічною базою університету, відвідали два навчальних корпуси Миколаївського ДАУ, студентський гуртожиток, бібліотеку, актову залу, спортивну залу, їдальню Миколаївського ДАУ та Музей становлення аграрної освіти на Миколаївщині.

Колектив кафедри економічного аналізу і аудиту МДАУ приймав гостей, студентів Вознесенського коледжу МДАУ.Гості спілкувались з директором ННІ економіки та управління, завідувачем кафедри економічного аналізу і аудиту Клочан В.П., деканом обліково-фінансового факультету Вишневською О.М., заступником декана з виховної роботи Лісковецькою Т.П., викладачами факультету і студентським самоврядуванням.

Студенти коледжу отримали корисну інформацію щодо умов прийому на навчання до університету, можливостей проходження закордонної практики, реалізації творчого потенціалу молоді. Також ознайомились з навчальним процесом і побутом студентів університету.

Колектив кафедри економічного аналізу і аудиту МДАУ приймав гостей, студентів Вознесенського коледжу МДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget