Реалізація підходів до неформальної освіти

 Неформальна освіта – це освіта, яка, як правило, не має організованого та систематичного характеру та може здійснюватися поза межами організованих освітніх закладів. Здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету вже не перший рік здобувають теоретичні і практичні знання завдяки неформальній освіті. Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування періодично пропонують здобувачам заходи та напрями здобуття неформальної освіти. 

Так, 14 вересня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування, а також здобувачі вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня «молодший бакалавр», освітнього ступеня «бакалавр» та освітнього ступеня «магістр» за пропозицією та прикладом викладачів стали учасниками цікавого вебінару «Особливості визначення предмету закупівлі» від журналу «Радник у сфері публічних закупівель». 

Спікери вебінару досить ґрунтовно, з практичним прикладами та посиланням на чинну законодавчо-нормативну базу, розповіли про особливості та типові помилки, які виникають у замовників під час визначення предмету закупівель. Слухачі дізналися цікаву та корисну практику визначення предмету закупівель, використання якої у подальшій професійній діяльності обов’язково стане у нагоді. Деякі питання здобувачі мають підтвердити під час проходження практики, а деякі – вже сьогодні стали дискусійними та визначені як тематика подальших наукових досліджень. 














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget