ЗЛІТ ЛІДЕРІВ ЯК ЗАПОРУКА УСПІХУ

Вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше – перед собою. І тут найважливіше – не схибити. Тому з метою популяризації вищої освіти та профорієнтаційного спрямування 17-19 вересня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся потужний захід 4-й зліт лідерів учнівської молоді «Лідери Миколаївщини», в якому взяли участь більше 220 учнів із Миколаївської області та міста Миколаєва.
Кафедру генетики годівлі тварин та біотехнології гідно представляли учні Баловненського та Сухоєланецького ЗЗСО, які взяли активну участь у всіх заходах згідно із програмою зльоту, яка передбачала урочистості з нагоди відкриття та закриття зльоту, флешмоб «Квітка єднання», фотосесія, розважальні заходи, екскурсії навчальними корпусами МНАУ, проведення тренінгів, майстер-класів, спортивні змагання.
Учень 11-го класу Сухоєланецького ЗЗСО Красноумов Сергій навіть за участь у спортивних змаганнях був нагороджений медаллю та відзначений грамотою у номінації «Найсильніший гравець».
Бажаємо учнівській молоді відповідально підійти до вибору професії, вірно зорієнтуватися та повернутися до Миколаївського національного аграрного університету у якості студентів.










 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget