Посвята у здобувачі вищої освіти на обліково-фінансовому факультеті!

Сьогодні для усіх нас важливий день – день, коли родина обліково-фінансового   факультету поповнилася здобувачами вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»: молодші бакалаври, бакалаври, магістри.

«Ми раді усіх Вас вітати. Миколаївський національний аграрний університет – це освітньо-соціально-виробничо-науковий центр, сучасний заклад вищої освіти, який має славетну історію та високі результати у розвитку. В університеті можна отримати компетентності від фахового молодшого бакалавра після 9-го класу, до доктора наук. Користуйтеся можливостями. Не втрачайте свій час. Нехай Ваші студентські роки будуть активними, щасливими та цікавими» – декан обліково-фінансового факультету, професор Ольга Вишневська. 

Під час спілкування зі здобувачами вищої освіти було надано інформацію щодо:

1. Навчання на обліково-фінансовому факультеті. Кафедр. Освітніх програм «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування». Права вибору навчальних дисциплін. Організацію освітнього процесу. 

2. Дотримання навчальної дисципліни. Дотримання карантинних умов (адаптивний карантин подовжено до 31 жовтня 2021 року). Реєстрацію у Moodle. Доступу до інформації. Розкладу занять. Розкладу начитки лекцій. Комунікацій між учасниками освітнього процесу. Інформацію на сторінці факультету в Інстаграм. Факультету культури і виховання. Правил внутрішнього розпорядку в університеті та його гуртожитках. Академічної доброчесності. Нормативно-правової бази Університету. 

3. Діяльності студентського самоврядування, його ролі у освітньому процесі. Благодійній діяльності. Волонтерській діяльності. Роботі психологічної служби. Спортивних секціях. Команді КВК «Агронавти».

4. Результативного партнерства між учасниками освітнього процесу. Участі у науковій роботі. 

5. Функціональній ролі бібліотеки Університету та репозитарію.

У заході взяли участь представники школи «Лідерів МНАУ» та студентського самоврядування.

Гарного усім навчання, високих результатів та партнерства між усіма учасниками освітнього процесу. 

Дякуємо за вибір МНАУ, за вибір обліково-фінансового факультету!







Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget