Наукова перемога здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету

Здобувачі освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища». У 2020/2021 навчальному році конкурс проводився на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Від Миколаївського національного аграрного університету для участі у конкурсі було подано три наукові роботи. Наукова робота Коваленка Артема на тему «Еко-технології у гарантуванні екологічної безпеки регіону» була високо оцінена Галузевою конкурсною комісією, а її автор – запрошений до захисту власних наукових здобутків на підсумковій науково-практичній конференції 23 квітня в режимі відеозв’язку. 

На підсумковій науково-практичній конференції виступили 26 здобувачів з 19 закладів вищої освіти. За сумарними результатами оцінки роботи та її захисту Артем нагороджений  дипломом ІІІ ступеня! Хотілося б відмітити, що здобувач нашого Миколаївського національного аграрного університету виступив зі словами подяки та найкращими побажаннями організаторам конкурсу, членам Галузевої конкурсної комісії, науковому керівнику та всім учасникам конференції!

Вітаємо переможця, наукового керівника кандидата економічних наук, старшого викладача Бобровську Надію Володимирівну, обліково-фінансовий факультет та Миколаївський національний аграрний університет з чергової науковою перемогою! Бажаємо всім нових наукових здобутків, професійних злетів і життєвих перемог! 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget