Шлях від колосу до хлібу


Істинно, люди: живемо не хлібом єдиним.
Істинно так..., коли маємо хліб на столі.
Б. Олійник

Миколаївський національний аграрний університет та благодійний фонд «ЛАСКА» 13 березня 2021 року підписали договір про партнерство та спільну реалізацію проєкту «Пекарня «Хліб мого міста». Реалізація зазначеного соціального проєкту стала можливою завдяки перемозі в грантовому конкурсі «Розвиток громад в Україні через соціальне підприємництво», оголошеного громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

Метою партнерства МНАУ та Фонду ЛАСКА є створення на базі університету структурного підрозділу «Студентське соціальне підприємство «Пекарня «Хліб мого міста». Цей унікальний навчальний майданчик сприятиме розвитку в Україні соціального підприємництва, а також покращенню професійних навичок здобувачів вищої освіти університету спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 181 «Харчові технології». У пекарні студенти університету будуть випікати та реалізовувати корисний хліб, виготовлений за старовинними рецептами, для мешканців та гостей міста Миколаєва й Миколаївської області.

Завдяки діяльності пекарні та її бренду буде популяризуватися позитивний імідж Миколаївщини на національному та міжнародних рівнях, зокрема шляхом проведення обласного конкурсу соціальних проєктів із збереження історико-культурної спадщини Миколаївщини, організаторами якого виступатимуть Миколаївський національний аграрний університет та благодійний фонд «ЛАСКА». 

Мітки:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget