Вітаємо з перемогою на Всеукраїнському конкурсі здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування»


Для підтвердження якості підготовки здобувачів за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» у Миколаївському національному аграрному університеті здобувачі цієї програми щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», який у 2020/2021 навчальному році відбувався на базі Чернігівського університету «Чернігівська політехніка». Роботи, подані на Конкурс, є результатом, який отримано в межах угод про співпрацю та здійснення спільних наукових досліджень з такими закладами вищої освіти як Національна академія статистики, обліку та аудиту та Національний технічний університет «Харківський політехнічний iнститут». Наукові дослідження з тематики конкурсних робіт здійснювалися здобувачами під керівництвом наукових керівників Миколаївського національного аграрного університету та зазначених закладів освіти протягом навчального року, що підтверджується спільними науковими публікаціями авторів робіт, де відображено основні результати дослідження, а також їхньою участю у наукових заходах різного рівня та у заходах з неформальної освіти. 

Цього року на Конкурс було подано 130 наукових робіт. До ІІ туру відібрано 37 кращих наукових робіт, автори яких презентували та захищали власні наукові здобутки 15 квітня у підсумковій науково-практичній конференції. За рішенням Галузевої конкурсної комісії та оцінкою двох турів маємо гарні результати – дипломи ІІ та ІІІ ступеня!

У наукових роботах на теми «Систематизація та інформаційне забезпечення відображення ризиків в бухгалтерському обліку» (автори – Філішін Максим та Цибульська Анастасія, наукові керівники – професор Теловата Марія Теодозіївна, професор Дубініна Марина Вікторівна) і «Бухгалтерський облік і контроль заходів з охорони праці на підприємствах в умовах пандемії COVID-19» (автори – Петрова Ірина та Бабенко Анастасія, наукові керівники – професор Якименко-Терещенко Наталія Василівна, ст. викладач Лугова Ольга Іванівна) члени конкурсної комісії відзначили особливу актуальність, практичну значимість результатів і професійний підхід конкурсантів.

Нещодавно бажали здобувачам і науковим керівникам успіху, а сьогодні – з гордістю і радістю вітаємо переможців!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget