Вітання першокурсникам на факультеті агротехнологій

Факультет агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету прийняв цього річ 352 особи на денну та заочну форми навчання за ОС «Молодший бакалавр», «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальностями 201 «Агрономія» та 193 «Геодезія і землеустрій», у тому числі 32 першокурсника за скороченим терміном навчання. 

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні традиційної святкової лінійки не було. Декан факультету агротехнологій Антоніна Вікторівна Дробітько та заступник декана з наукової роботи Антоніна Вікторівна Панфілова урочисто привітали першокурсників із початком їхнього навчання та вручили залікові книжки. Захід проведено сумісно з куратором групи Любов’ю Григорівною Хоненко, доцентом кафедри рослинництва та садово-паркового господарства інформаційно-роз'яснювальну бесіду, під час якої здобувачам вищої освіти першого курсу було надано настанови щодо організації освітнього процесу, побуту та дозвілля у зв’язку з адаптивним карантином.

Новий навчальний рік для студентів розпочався не тільки з лекцій, семінарів, консультацій, але і з активного залучення до громадської роботи: з їхньою участю було висаджено алею юки садової перед навчальним корпусом № 1. «Дерево щастя» – так охрестили юку. Вважається, що вона несе удачу і благополуччя своїм власникам.


Дорогі першокурсники!
Успіхів, натхнення та креативу на шляху до обраної спеціальності.


Хоненко Л. Г.,
куратор групи, доцент кафедри рослинництва
 та садово-паркового господарства

факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget