Участь МНАУ в ініціативі «Підприємницький університет»

На початку 2020-2021 н.р. у 76 університетах України запущено проєкт «Підприємницький університет», ініційований мережею Стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України та партнерами. До цієї ініціативи долучився й Миколаївський національний аграрний університет, який на сьогодні є потужним центром інноваційного проєктування та підготовки креативних кадрів як для Південного регіону, так і для всієї України. МНАУ є першим із учасників пілотного проєкту «Підприємницький університет», у межах якого запроваджено курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами». Головна мета проєкту – розвиток підприємницької освіти та стартап руху в університетах України. Проходження цього курсу значно розширює можливості здобувачів для професійного розвитку та створення проекту власного підприємства ще під час навчання в університеті. 

Реалізовувати ініціативу випала честь здобувачам вищої освіти четвертого курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» обліково-фінансового факультету під керівництвом викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування.  Здобувачі вищої освіти зможуть легко та без ризиків спробувати себе у підприємництві, відчути себе частиною стартап екосистеми і підготувати власний стартап до етапу виходу на ринок чи пошуку перших інвестицій.
Відтак, саме навчання у МНАУ дає ґрунтовні знання з організації сучасного інноваційного підприємництва та розкриває потенціал щодо реалізації успішного бізнесу молодими генераторами інноваційних ідей!
 

кафедра фінансів, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget