Підвищення кваліфікації керівного складу факультету агротехнологій

1 жовтня декан факультету агротехнологій доц. А.В. Дробітько., заступники декана доц. А.В. Панфілова, Н.В. Маркова та Н.В. Нікончук взяли участь у науково-практичній конференції «Педагогічні умови формування конкурентоздатності фахівців у закладах вищої освіти», яка відбулася в рамках ІІІ етапу підвищення кваліфікації керівних кадрів Миколаївського національного аграрного університету на базі ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.
Із цікавими доповідями на конференції виступили канд. с.-г. наук, доц. А.В. Панфілова та канд. с.-г. наук, доц. Н.В. Маркова. Заступник декана з наукової роботи А.В. Панфілова доповіла на тему «Організація наукової роботи в закладі вищої освіти в сучасних умовах», у якій зазначалося про історичні етапи становлення та розвитку науки, законодавчо-нормативне регулювання науки в Україні, організацію науки у закладах вищої освіти, зокрема у Миколаївському національному аграрному університеті.





Заступник декана з навчальної роботи Н.В. Маркова з темою «Управління якістю освіти в умовах інтеграції в європейський простір вищої освіти» доповідала про європейський простір вищої освіти, забезпечення якості освітнього процесу та оцінювання результатів навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.

Декан факультету агротехнологій А.В. Дробітько та її заступниці щиро вдячні ректорові акад. В.С. Шебаніну та декану факультету підвищення кваліфікації доц. В.В. Кузьомі за надану можливість пройти підвищення кваліфікації та здобути нові знання!  


факультет агротехнологій, підвищення кваліфікації

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget