Коли практичні заняття мають відмінний післясмак – майбутні технологи приготували десерт «Matcha Prebio»

Здобувачі вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій групи ХТМ 1/1  з доцентом кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Оленою Петровою на практичному занятті з дисципліни «Інноваційні технології галузі» приготували інноваційний функціональний продукт із пребіотиками, суперфудами та натуральним шоколадом.

Кисломолочний десерт «Matcha Prebio» є інноваційним функціональним продуктом, що поєднує традиційні властивості кисломолочних продуктів із сучасними компонентами – порошком матча, інуліном та натуральним гірким шоколадом. Поєднання цих інгредієнтів забезпечує високу біологічну цінність, антиоксидантну активність і пребіотичний ефект, сприяючи гармонійній роботі травної системи та загальному зміцненню організму.

Рецептурний склад: молоко пастеризоване, закваска кисломолочна, порошок матча, інулін, агар-агар, вода, гіркий чорний шоколад, мигдалеві пластівці.

Технологічний процес здійснювався відповідно до стандартного технологічного процесу виготовлення кисломолочних продуктів із подальшим внесенням функціональних інгредієнтів.

На фінальному етапі додають розтоплений гіркий чорний шоколад і декорують мигдалевими хлоп’ями, що надає десерту вишуканого смаку, привабливого зовнішнього вигляду та додаткової харчової цінності.

Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники провели органолептичну оцінку власноруч приготовленого кисломолочного десерту.  

Завідувачка кафедри ППТтаХТ Олена Петрова


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget