24-25
жовтня 2025 р. на факультеті технології виробництва і переробки продукції
тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного
аграрного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція
«Інноваційні аспекти та перспективи розвитку технології виробництва і переробки
продукції тваринництва».
З
вітальним словом до учасників конференції звернулися проректорка з наукової
роботи Миколаївського НАУ, докторка сільськогосподарських наук, професорка
Антоніна Дробітько та декан факультету технології виробництва і переробки
продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології доктор
сільськогосподарських наук, професор Михайло Гиль, які відзначили вагому роль
Миколаївського НАУ у розвитку аграрної науки.
Під
час конференції свої наукові здобутки презентували понад 100 представників
аграрних закладів вищої освіти, науково-дослідних установ та виробничих
компаній як України, так і Канади, Великобританії, Данії (з повним переліком
можна ознайомитися за посиланням https://www.mnau.edu.ua/files/faculty/tvpptsb/nauk-dosl-rob/programa_24_10_2025.pdf).
Робота конференції відбувалася в чотирьох секціях: «Сучасні напрямки селекційно-племінної роботи у тваринництві», «Використання біологічних та біотехнологічних досягнень у технології виробництва та переробки продукції тваринництва», «Ресурсозберігаючі, екологічно безпечні технології виробництва та переробки продукції тваринництва» та «Ветеринарне забезпечення, якість і безпека продукції тваринництва».
Завідувач
кафедри технології виробництва продукції тваринництва Сергій Луговий
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)


Дописати коментар