Професорка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму МНАУ Ірина Банєва взяла участь у форумі ProResto

        6 жовтня професорка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму  Ірина Банєва  була учасником масштабного  форуму ProResto’25 (м.Одеса), що об’єднав власників, керівників і фахівців сфери гостинності з усієї України та став платформою для обміну досвідом, обговорення трендів HoReCa і розвитку культури сервісу.

        Програма форуму включала виступи провідних експертів галузі, практичні кейси, панельні дискусії тощо. Так, Роберто Армаролі (ресторан antica.cantina, м.Одеса), італійський шеф і ресторатор, поділився баченням розвитку італійської кухні в Одесі. Руслан Шибаєв (стейк-хаус BEEF, м.Київ), підприємець і гастроентузіаст, говорив про позиціонування ресторанного бізнесу та емоційний контент. Олег Бублик (ресторан GIANNOVINO, м.Дніпро), співвласник Gianni Group, розповів, як відповідь на просте запитання «Чому?» може вплинути на бізнес-модель, команду і маркетинг. Оксана Марусич, бізнес-тренер і коуч, наголосила на важливості культури відповідальності без надмірного контролю. Михайло Вільдерман, ресторатор, співзасновник одеських проєктів «Клара Захарівна» та «Tuba», поділився власною історією створення успішного закладу без інвесторів. Євген Комаров, юрист і консультант з HoReCa, приділив увагу темі інтеграції ветеранів у роботу закладів гостинності. А Іван Ліптуга, президент Національної туристичної організації України, зазначив, що «гостинність без бар’єрів» — це шлях до залучення нових гостей і можливостей для країни.

        «Подібні заходи надихають, мотивують і демонструють, наскільки потужною є українська спільнота HoReCa. Дякуємо організаторам ProResto за цікавих спікерів і неймовірну атмосферу професійного розвитку!» - кажуть на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму МНАУ.  

 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget