Майбутні біотехнологи опанували сучасні технології виробництва продуктів харчування

        Студенти-біотехнологи (академічна група БТ 4/1) Миколаївського НАУ пройшли міжнародний онлайн-курс «Покращення виробництва продуктів харчування за допомогою сільськогосподарських технологій та рослинних біотехнологій». Цей курс «EIT Food» було розроблено Університетом Кембриджа у партнерстві з «Universidad Autоnoma de Madrid» (м. Мадрид), Іспанською національною дослідницькою радою (CSIC), компаніями «Koppert Biological Systems», «John Deere» та «Herbstreith & Fox» за участі Центру Джона Іннеса, у місті Норвіч, Великобританія.

        Протягом трьох тижнів учасники курсу вивчали ланцюги сучасних та майбутніх технологій виробництва продуктів харчування рослинного походження – від поля до супермаркету. Навчання провели провідні міжнародні фахівці галузі.

        Здобувачі вищої освіти ознайомилися з інноваційними рішеннями у сфері аграрних технологій, обговорили актуальні виклики продовольчої безпеки та представили власні ідеї їх подолання.

        Отримані знання стануть корисними для майбутньої професійної діяльності та розвитку у сфері біотехнологій і харчового виробництва.



Асистентка кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина Люта
 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget