Корисна лекція від сомельє для здобувачів МНАУ – про культуру вина і необхідність грамотної комунікації з клієнтами

        3 жовтня викладачі та здобувачі освітніх програм «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології», «Туризм та рекреація» та «Менеджмент» мали нагоду поспілкуватися із сомельє Мананою Мінадзе — експерткою у сфері культури вина.

        Її виступ на тему «Вино без міфів: що потрібно знати кожному» став справжнім відкриттям для студентів, адже пані Манана не лише зруйнувала популярні стереотипи, але й пояснила, як формується винна культура у світі та в Україні, розповіла про історію вина як елемента гастрономічної спадщини, показала різницю між популярними міфами та науково підтвердженими фактами, окреслила основи винної етики та сервісу в ресторанному бізнесі та наголосила на важливості грамотної комунікації сомельє з гостями.

        Студенти отримали унікальну можливість доторкнутися до професійної винної культури та зрозуміти, що вино — це не лише напій, а й частина історії, культури та мистецтва гостинності.

        Такі зустрічі допомагають майбутнім фахівцям глибше усвідомити важливість поєднання теорії й практики, а також розвивати смак, професійні навички й культуру спілкування з клієнтами. 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget