Підвищення кваліфікації на платформі PROMETHEUS

Доцент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Шевчук Наталя Петрівна, пройшла 4-тижневий курс підвищення кваліфікації на тему: «4 кроки до здорового харчування». 

Протягом першого тижня було розглянуто питання щодо фізіології та психології харчування, на другому тижні – тарілка здорового харчування, водний баланс для організму людини, на третьому тижні – нездорові продукти і речовини в харчуванні людини та харчова безпека, на четвертому тижні – правильне складання раціону, режим харчування та здорова харчова поведінка. 

Після завершення курсу успішно виконала всі завдання та отримала сертифікат. 



 

кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget