Підвищення кваліфікації на платформі PROMETHEUS

Доцент кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Шевчук Наталя Петрівна, пройшла 4-тижневий курс підвищення кваліфікації на тему: «4 кроки до здорового харчування». 

Протягом першого тижня було розглянуто питання щодо фізіології та психології харчування, на другому тижні – тарілка здорового харчування, водний баланс для організму людини, на третьому тижні – нездорові продукти і речовини в харчуванні людини та харчова безпека, на четвертому тижні – правильне складання раціону, режим харчування та здорова харчова поведінка. 

Після завершення курсу успішно виконала всі завдання та отримала сертифікат. 



 

кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget