Здобувачі вищої освіти групи ХТ3/1 з доцентом кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Шевчук Наталею на дисципліні «Технологія виробництва кулінарної продукції» готують різноманітні страви з круп, бобових та макаронних виробів. Дуже жваво та зацікавлено здобувачі вищої освіти готуються до лабораторних робіт, обговорюють вибір сировини для приготування страв, розробляють рецептури та проводять технологічний процес приготування відповідних страв.
Страви готують із гречаної, рисової, пшеничної, пшоняної та манної круп; квасолі, гороху, нуту, сочевиці та макаронних виробів, лапши. Здобувачі вищої освіти під час приготування страв проводять контроль за технологічними параметрами: температура, тривалість приготування. Готову страву оцінюють за сенсорними показниками: аромат, смак, консистенція.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.