Лабораторні заняття з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»

Здобувачі вищої освіти групи ХТ3/1 з доцентом кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Шевчук Наталею на дисципліні «Технологія виробництва кулінарної продукції» готують різноманітні страви з круп, бобових та макаронних виробів. Дуже жваво та зацікавлено здобувачі вищої освіти готуються до лабораторних робіт, обговорюють вибір сировини для приготування страв, розробляють рецептури та проводять технологічний процес приготування відповідних страв.

Страви готують із гречаної, рисової, пшеничної, пшоняної та манної круп; квасолі, гороху, нуту, сочевиці та макаронних виробів, лапши. Здобувачі вищої освіти під час приготування страв проводять контроль за технологічними параметрами: температура, тривалість приготування. Готову страву оцінюють за сенсорними показниками: аромат, смак, консистенція. 







кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget