Виїзне практичне заняття в умовах виробництва

25 лютого 2025 року викладачі кафедри виноградарства та плодоовочівництва Наталія Нікончук та Володимир Рурик провели виїзне  практичне заняття з Технології зберігання, переробки і стандартизації продукції рослинництва зі здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій в умовах ВАТ «Миколаївський хлібозавод № 1» на тему: «Оцінка якості борошна. Оцінка якості печеного хліба». 
Перед початком ознайомлення з виробництвом із вступним словом до майбутніх спеціалістів аграрного сектору звернулася директорка підприємства Ракова Альона Анатоліївна. Вона ознайомила студентів із особливостями виробничого процесу хлібозаводу та запропонувала в майбутньому працевлаштування. 
Начальник контрольно-виробничої лабораторії Савостяник Діана Віталіївна провела екскурсію виробничими цехами, розповіла про технологію виробництва хлібо-булочних виробів, їх пакування та зберігання. В лабораторії підприємства на практиці  показала визначення білизни борошна, кількості та якості сирої клейковини, «числа падіння» на приладі ПЧП-5. Разом із студентами провели визначення пористості та якості печеного хліба.
Наприкінці заняття студенти мали можливість ознайомитися з асортиментом продукції та оцінити якість виробів шляхом дегустації. 
Висловлюємо щиру подяку керівництву ВАТ «Миколаївський хлібозавод № 1» за співпрацю та надану можливість ознайомитися з технологічним процесом виробництва хліба.


Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget