Вручення дипломів на обліково-фінансовому факультеті

7 липня 2023 р. на обліково-фінансовому факультеті відбулося урочисте вручення дипломів здобувачам вищої освіти денної та заочної форми навчання освітнього ступеня «Молодший бакалавр» і «Бакалавр» спеціальності 071 Облік і оподаткування, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

З успішним завершенням навчання випускників привітали в.о. декана обліково-фінансового факультету Олександр Біліченко, заступник декана з навчальної роботи Вікторія Стамат, завідувач кафедри обліку і оподаткування Марина Дубініна, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Наталя Сіренко.

До теплих слів вітання долучилися учасники культурно-мистецького центру «Експромт» Тетяна Федоренко, Максим Шульгін. Зі словами вдячності  науково-педагогічним працівникам від імені випускників виступила відмінниця навчання Анастасія Цибулькіна.

Вітаємо Вас, наші дорогі випускники з отриманням диплома. Пам’ятайте, що двері нашого університету для Вас відкриті завжди! Бажаємо реалізувати всі свої мрії та проєкти, гарно відпочити і успішно продовжити своє подальше навчання за наступним освітнім ступенем! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget