Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена»

З 24 червня по 3 липня 2023 року відбувся щорічний Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена», метою якого є розвиток та популяризація аматорського театрального мистецтва, покращення професійної та виконавської майстерності режисерів і акторів аматорських театрів, підвищення духовно-культурного рівня населення на кращих зразках української та світової літератури, посилення ролі театрального аматорського мистецтва у формуванні світогляду та естетичних смаків сучасного суспільства; обмін досвідом керівників колективів та учасників Фестивалю; встановлення та розвиток творчих зв’язків між аматорськими театрами України.

Конкурс організовано та проведено Управлінням культури, національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації та Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи. 

Вітаємо зі здобуттям ІІ місця учасників народного студентського театру «М.А.С.К.А.» (керівник – Аліна Борисова-Ярига). Бажаємо подальших творчих успіхів!

факультет культури і виховання,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget