Участь НПП кафедри рослинництва та садово-паркового господарства у семінарі «Publishing Sustainably: Working Towards Net Zero»

Доценти кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корхова М. М. та Миколайчук В. Г. взяли участь у семінарі на тему «Publishing Sustainably: Working Towards Net Zero», присвячений удосконаленню видавничої діяльності «AUPresses 2023 Annual Meeting hosted on Whova». Головною метою даного семінару був обмін знаннями від академічних видавців.

Звертаючись до важливого питання сталого розвитку навколишнього середовища, цей семінар мав на меті обговорити екологічні практики у видавничій галузі, розроблені на такому рівні, щоб залишатися доступними для тих, хто звернувся до цієї теми порівняно недавно. Учасники дискусії обмірковували свою роботу в цій сфері, ділились підходами, проблемами та пропонували практичні поради щодо їхь вирішення. Так, Еллі Лі (Liverpool University Press) з великим ентузіазмом розмірковувала про виклики та можливості роботи. Андрі Джонстон (Cambridge University Press & Assessment) проаналізував зусилля CUP&A щодо оцінки впливу своїх цифрових продуктів на навколишнє середовище, а також те, як такі продукти можна створювати більш екологічно. Завершуючи дискусію, Надін Бакленд (The University of the West Indies Press) підняла питання екологічної стійкості з особливим акцентом на редакційних ініціативах UWIP.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget