34-ий НАВЧАЛЬНИЙ РІК НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВППТСБ РОЗПОЧАТО!

От і розпочався 34-й навчальний рік на факультеті ТВППТСБ. 89 бакалаврів та 88 магістрів денної форми навчання приступили до занять. А першокурсники відвідали урочисте зібрання з ректором – академіком В.С. Шебаніним та присутніми гостями від влади та бізнесу, почули першу лекцію від свого декана, познайомилися з керівництвом факультету, кураторами, з рідним навчальним корпусом й університетською бібліотекою, одержали залікові книжки та студентські квитки.





У своєму виступі-зверненні до студентів декан, професор М.І. Гиль наголосив: «Молодь зробила правильний вибір щодо свого професійного зростання на потужному структурному підрозділі Миколаївського НАУ – факультеті, де можливе здобуття п’яти спеціальностей (152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, 162 – Біотехнології та біоінженерія, 181 – Харчові технології, 204 – Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза); факультеті з аспірантурою і докторантурою; факультеті зі спеціалізованою докторською вченою радою; факультеті, де навчаються як українські, так й іноземні громадяни; факультеті, де працюють 11 докторів наук та 26 кандидатів наук; факультеті, де інноваційні розробки-проекти фінансуються державою і приватним бізнесом, а всі навчальні плани бакалаврів та магістрів погоджені роботодавцями; факультеті, де можлива друга вища освіта, підготовка за програмою офіцера ЗС України та закордонна практика…». 
Відбулося й знайомство першокурсників із заступниками декана – доцентами Р.О. Трибратом, О.І. Каратєєвою та О.О. Кравченко, студентським деканом факультету Олегом Яцулою та головою профспілкової організації – Іриною Бейгул.













Пам’ятний день на факультеті, коли прагнеш, віриш і сподіваєшся, що незабаром, років через 5.5-6.0, кваліфіковані метрологи, біотехнологи, харчові технологи, технологи з тваринництва та ветеринарні лікарі, які щойно прослухали першу лекцію, здобудуть у мирній і незалежній Україні невід’ємне  право працювати і жити гідно, заможно, завдяки знанням та вмінням, набутим на факультеті ТВППТСБ Миколаївського НАУ.
У добру дорогу знань, успіхів Вам, шановні першокурсники!
 



Декан, колектив НПП та студентів
факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ, День знань, посвята у студенти

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget