Відкриття учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини»

28 вересня 2018 року, на базі та за ініціативи Миколаївського національного аграрного університету відбувся заїзд та урочисте відкриття ІІ  учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини». До університету завітали 200 учнівських лідерів – відмінників навчання, учнівських президентівЮ, делегованих школами всієї Миколаївської області та міста Миколаєва.











Відкрили захід ректор Миколаївського національного аграрного університету, академік В’ячеслав Сергійович Шебанін та директор Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Олена Олександрівна Удовиченко, побажавши успіхів, натхнення, продуктивної та цікавої співпраці зі студентами Миколаївського НАУ. Студентська молодь університету, у свою чергу, привітала шановних гостей та подарувала усім присутнім святковим концерт.  













Після концертної програми учнівську молодь було запрошено до виконання пісні єднання «Усе буде добре» та до молодіжного флешмобу «МНАУ – країна мрій: загадай бажання – зав’яжи стрічку».


Учнівських лідерів Миколаївщини радо зустрів науково-педагогічний та студентський колектив університету. Для гостей заплановано цікаву програму, численні розважальні заходи, що сприятимуть безпосередньому ознайомленню з університетською освітою та студентським життям. Усе побачене та почуте протягом зльоту має ефективно вплинути на майбутній вибір професії та закладу вищої освіти серед молодих людей.


студентське самоврядування мнау, виховна робота, профорієнтаційна робота, факультет культури і виховання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget