Миколаївський НАУ потрапив у першу сотню вишів України

Аграрні університети півдня України потрапили до академічного рейтингу вишів України «Топ-200 Україна 2018». Зокрема, Миколаївський національний аграрний університет зайняв 61 місце. Херсонський державний аграрний університет розмістився на 98-му місці, а Одеський державний аграрний університет зайняв 196 сходинку.

Рейтинг був презентований Центром міжнародних проектів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence. Він був складений за методикою, доповненою та вдосконаленою протягом 2006-2018 років.

В цілому ж переважна більшість українських університетів покращує показники за усіма напрямами своєї діяльності. За умов зростаючої конкуренції на ринку освітніх послуг, вони все активніше впроваджують інноваційні підходи в навчальний процес і наукову роботу, налагоджують співпрацю з зарубіжними партнерами, світовим науковим співтовариством, нарощуючи свою участь в освітніх і наукових програмах ЄС Темпус, Еразмус+, Горизонт 2020. Цей рейтинг презентував Центр міжнародних проектів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence. Він був складений за методикою, доповненою та вдосконаленою протягом 2006-2018 років.

джерело: АгроЮг

2018, мнау, рейтинг

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget