Здобуття практичного досвіду

29 травня 2018 р. для студентів факультету агротехнологій університету було проведено день практичної підготовки в умовах ФГ «Курінь» с. Степанівка, м Херсон, Херсонська область. Виїзний день практичної підготовки відбувся у межах реалізації спільних заходів Миколаївського національного аграрного університету із Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
У межах реалізації основних елементів дуального навчання, шляхом проведення днів практичної підготовки, керівництво факультету та університету прагне покращити професійні навички випускників університету та сприяти їхньому подальшому ознайомленню з виробництвами та потенційному працевлаштуванню.
Колектив фермерського господарства «Курінь» зберігає і примножує досягнуті результати українців у виноробстві, роблячи внесок у розвиток галузі. ФГ «Курінь» створено за прикладом французьких шато.
Студентам факультету агротехнологій було проведено цікаву ознайомчу екскурсію зі специфіки виноробства в господарстві. Було наголошено, що до роботи виноробні не залучаються іноземні фахівці, і цьому є одна причина – бажання зробити автентичне вино і показати, чого варті українці.
Учасники дня практичної підготовки щиро вдячні за надану можливість отримати практичні знання з сучасного виноробства ректорові університету академіку В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну та керівництву Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.





факультет агротехнологій, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget