ХХ зліт студентських лідерів аграрної освіти

6-8 червня студентські лідери Миколаївського національного аграрного університету, Мигійського та Технолого-економічного коледжів МНАУ взяли участь у ХХ зльоті студентських лідерів аграрної освіти, що відбувся на базі Уманського національного університету садівництва.
Старовинне і мальовниче місто на Черкащині гостинно зустріло лідерів аграрної освіти з усіх куточків України – це іменні стипендіати Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, імені М. Грушевського, відмінники навчання, представники органів студентського самоврядування, переможці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Софіївські зорі».
Почесними гостями зльоту стали: директор Науково-методичного центру «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, головний спеціаліст сектора освіти та кадрового забезпечення АПК Департаменту кадрового забезпечення та роботи з персоналом Інна Заєць, секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк, директор Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України Іван Косенко, голова наглядової ради НУБіП України Микола Томенко.
Програма зльоту була насиченою: екскурсії «Знайомство з історією Уманського НУС» та до Національного дендрологічного парку «Софіївка»; проведення агрополітичних дебатів, конкурсу «Стратегічний розвиток аграрного сектора – бачення молодих українських спеціалістів»; засідання Об’єднаної ради студентського самоврядування, дискусійних клубів з обговорення важливих питань сучасної аграрної науки, зокрема «Студентське самоврядування. Що ми можемо змінити?», «Перспективи привабливості аграрного сектора», «Сучасний менеджер – який він?», «Зміни клімату та їхній вплив на сільськогосподарське виробництво України», «Аграрний інженер. Хто він сьогодні? Які знання йому потрібні?», «Садівництво й овочівництво. Новий погляд», «Ведення лісового господарства на засадах наближеного до природи лісівництва», «Земельна реформа. Ризики та успішне завершення», «Визначна роль озеленення сіл в розвитку зеленого туризму»; відвідування промислових підприємств.


Справжній шедевр світового садово-паркового мистецтва – Національний дендрологічний парк «Софіївка», гостинність колективу Уманського національного університету садівництва, культурно-розважальна програма, низка наукових заходів залишили надзвичайно теплі враження для кожного учасника зльоту. 

На закритті зльоту здобувач вищої освіти Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету Марія Шарата від імені усієї студентської молоді України подякувала організаторам та господарям зльоту за їхню гостинність, зазначивши: «Проведений ХХ зліт ще раз підтвердив золоту істину, що відродження України – це справа молодих, які беруть відповідальність за землю, як найдорожчий скарб, і трансформують свої зусилля і знання у розвиток соціально-економічної сфери нашої держави та сільськогосподарського виробництва, піднесення авторитету галузі, а з ним – в економічне зростання України, покращення добробуту її народу, побудову  і розвиток демократичного суспільства».
Студентська молодь Миколаївського національного аграрного університету ще раз довела, що вона найкраща, свідченням чого стала її перемога на дискусійних клубах, в аграрно-політичних дебатах та фотоконкурсі.



ХХ зліт студентських лідерів аграрної освіти, студентське самоврядування мнау, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget