День практичної підготовки в компанії Agrofusion

21 травня 2018 року відбувся день практичної підготовки в компанії Agrofusion для здобувачів вищої освіти двох факультетів: обліково-фінансового та менеджменту. Учасників екскурсії гостинно приймав завод із переробки томатів «Північний», що розташований у Миколаївській області. 
Agrofusion виробляє томатну пасту ТМ «Інагро» і є сертифікованим постачальником для таких компаній як: HJ Heinz, Unilever, PepsiCo, Coca-Cola, Nestle, Mars Foods та інші. Компанія Agrofusion обробляє 25 тис. га землі, із яких 6 тис. га знаходиться під зрошенням. Для потреб виробництва побудовано власні тепличні комплекси потужністю 190 млн. одиниць розсади, два заводи загальною потужністю 500 тис. т томатів за сезон. 1200 га земель задіяні в органічному землеробстві. У серпні планується запуск заводу із виробництва томатного порошку в Снігурівці.
В Agrofusion впроваджені інноваційні харчові технології. Енергозберігаюче обладнання і сучасні очисні споруди дозволяють дбайливо ставитися до природних ресурсів і навколишнього середовища.
Завдяки реалізації системи управління якістю і безпекою, безперервному контролю за технологічним процесом та сировиною, на підприємстві забезпечується виробництво томатної пасти, яка сертифікована за світовими стандартами Organic JAS.
Виїзний день практичної підготовки відбувся у межах реалізації спільних заходів Миколаївського національного аграрного університету із Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Захід відбувся на високому рівні, а побачене залишило незабутні враження як у здобувачів вищої освіти, так і у науково-педагогічних працівників. 
Учасники дня практичної підготовки висловлюють щирі слова вдячності за надану можливість отримати практичні знання із сучасної технології вирощування та переробки томатів ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, головним спеціалістам Agrofusion та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.



виїзне заняття, обліково-фінансовий факультет, факультет менеджменту

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget