Виїзне заняття з дисципліни «Технологія озеленення населених місць»

04.05.2018 року кафедрою рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету було проведено виїзне заняття з дисципліни «Технологія озеленення населених місць».
Викладач навчальної дисципліни «Технологія озеленення населених місць» асистент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Чернова А.В. з групою А4/3

У теплицях філії кафедри на базі ТОВ «Миколаївзеленгосп» студентами групи А 4/3 було проведене пікірування сіянців лаванди вузьколистої. Ними самостійно підготовлено земляну суміш, проведене висаджування та виставлення рослин на стелажі задля поливу.
Після проведення пікірування асистент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Чернова А.В. провела заняття із вивчення асортименту деревно-кущових та трав’янистих декоративних рослин. Також студенти дізнались про організацію виробництва посадкового матеріалу для озеленення м. Миколаєва та реалізації населенню.
Висів насіння лаванди вузьколистої попередньо проводили студенти групи АМП 1/2-1 в оранжереї ТОВ «Миколаївзеленгосп» на практичному занятті 11.04.2018.




Висів насіння лаванди вузьколистої в лотки 

Приготування ґрунтової суміші та наповнювання стаканчиків для пікірування сіянців лаванди вузьколистої


Пікірування сіянців лаванди вузьколистої з лотків у стаканчики


Закріплення сіянцями лаванди вузьколистої після пікірування на стелажах теплиці ТОВ «Миколаївзеленгосп» та їх полив



 Асистент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Чернова А.В. розповідає про асортимент рослин для створення рокарію

кафедра рослинництва, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget