«Дорогою добра» від школи до університету


    25 травня 2018 року у школах Миколаївщини пролунав останній дзвінок, який ознаменував для випускників не лише закінчення чудової шкільної пори, але й початок відповідального періоду їхнього вступу до закладів вищої освіти  для здобуття майбутньої професії.
   Тому у цей день у межах  профорієнтаційної роботи науково-педагогічні працівники кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств та факультету довузівської підготовки нашого університету на запрошення дирекції  Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у святі останнього дзвоника. 
    Зокрема, декан факультету довузівської підготовки, доцент Марценюк І.М. привітав від імені ректорату Миколаївського НАУ учнів школи, вчителів, гостей свята та подякував за тісну співпрацю з університетом. Результатом цієї співпраці у 2017-2018 навчальному році стали переможці численних творчих конкурсів, спортивних змагань, Всеукраїнської олімпіади МНАУ із числа учнів Веселинівської ЗОШ. Усі вони отримали на святковій лінійці дипломи переможців та почесні грамоти.
    Професор Червен І.І. та здобувач вищої освіти факультету менеджменту Назаренко Н. від імені професорсько-викладацького складу і студентської родини університету вручили директору школи Волошанівській Т.Л. запашний український коровай. У свою чергу Тетяна Леонідівна відзначила високий рівень та важливість для випускників школи проведеної  профорієнтаційної роботи та підготовчих курсів нашого університету. Директор побажала своїм випускникам впевнено йти «дорогою добра» (це був лейтмотив свята) від найкращої школи – Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів до престижного закладу вищої освіти України – Миколаївського національного аграрного університету. 

Декан ФДП                                                   І.М. Марценюк





факультет довузівської підготовки, мнау, факультет менеджменту,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget