Команда МНАУ – учасники ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія»

Команда здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету у складі – Рубана Сергія (факультет агротехнологій) та Онищак Лілії (факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології), під керівництвом к.т.н., старшого викладача кафедри ґрунтознавства та агрохімії Качук Дар’ї Сергіївни, взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія», який відбувся 23-25 квітня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
В олімпіаді взяли участь представники з 35 провідних вищих навчальних закладів з усіх куточків нашої країни: Києва, Харкова, Сум, Запоріжжя, Львова, Одеси, Чернігова, Миколаєва, Дніпра, Тернополя, Шостки та інших.
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії проходив у три тури. Перший тур – дистанційний, відбувався 2-4 квітня. Впродовж цього терміну учасники розв’язували надіслані їм на електронні скриньки задачі та проходили електронне тестування. 24 квітня відбувся теоретичний (другий), а наступного дня – практичний (третій) тури.
Змагаючись, представники нашої команди продемонстрували високий рівень знань і вмінь з неорганічної, аналітичної та органічної хімії.
Наші «хіміки» гідно представили Миколаївський національний аграрний університет на олімпіаді! Рубан Сергій, за результатами трьох турів, посів V місце, за що його нагороджено грамотою. Онищак Лілію журі відзначило за нестандартний підхід до вирішення практичного завдання. 
Бажаємо подальших успіхів і перемог!








факультет агротехнологій, факультет ТВППТСБ, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget