Студентка МНАУ – стипендіатка програми «Завтра.UA» 2018 року


   Вітаємо Олександру Потриваєву, студентку 1 курсу магістратури факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації і біотехнології Миколаївського національного аграрного університету, з перемогою у фіналі Дванадцятого Всеукраїнського конкурсу на участь у стипендіальній програмі «Завтра.UA» (науковий керівник – проф. Сергій Сергійович Крамаренко).
   Від Миколаївського національного аграрного університету на 2-й тур конкурсу цього року було подано 15 робіт, автори 7 робіт стали учасниками 3-го туру конкурсу. Із півтора мільйона студентів України роботи на цей конкурс надіслали 639 осіб, 308 з яких було допущено до третього туру. Другий заочний тур конкурсу передбачав оцінювання фаховими експертами конкурсних робіт та наукової діяльності конкурсантів, третій тур – очні змагання з визначенням особистих якостей конкурсантів. Оцінювання учасників відбувалося представниками Благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» й залученими експертами за окремо визначеною програмою. 
   Бажаємо Олександрі натхнення у подальшій науковій роботі, всіх справах та починаннях в ім’я розквіту нашого університету та рідної України!


Завтра.UA, мнау, факультет агротехнологій,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget