До уваги вступників із сільської місцевості!

ШАНОВНІ ВСТУПНИКИ ІЗ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ !!!

    Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2017 р. Ви маєте можливість ПІДВИЩИТИ СВІЙ КОНКУРСНИЙ БАЛ за рахунок використання сільського коефіцієнту (пункт 5 розділ VII Умов прийому).  
    Відповідно до абзацу п’ятого статті 1 Закону України «Про сільськогосподарську дорадчу діяльність» сільська місцевість - території, що знаходяться за межами міст і є переважно зонами сільськогосподарського виробництва та сільської забудови.
    У розумінні Умов прийому до сільських населених пунктів відносяться села, а також селища (крім селищ міського типу та селищ у складі міст та селищ міського типу) і селища в складі об’єднаних територіальних громад.
    Документом, який підтверджує право вступника на користування сільським коефіцієнтом є Довідка про реєстрацію місця проживання особи (завантажити), відповідно до додатку 13 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 207 (зразок додається).
    Відповідно до пункту 3 зазначених Правил реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування здійснюється виконавчим органом сільської, селищної або міської ради, сільським головою (у разі коли відповідно до закону виконавчий орган сільської ради не утворено) (далі - орган реєстрації) на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються повноваження відповідної сільської, селищної або міської ради.
    Після отримання такої довідки вступник сканує її і завантажує у свій електронний кабінет ДО 25 ЛИПНЯ. Уповноважені особи приймальних комісій вищих навчальних закладів, куди такий вступник подав документи на участь у конкурсному відборі, перевіряють право вступника стосовно можливості скористатись сільським коефіцієнтом шляхом проставлення відповідної відмітки в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.
Звертаємо Вашу увагу, що скористатися правом вступу з урахуванням сільського коефіцієнту можуть лише вступники, які здобули повну загальну середню освіту у навчальних закладах, що знаходяться на території населених пунктів сільської місцевості у рік вступу (2017 рік).
    За додатковою інформацією звертайтесь до Приймальної комісії  Миколаївського національного аграрного університету: головний навчальний корпус, м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе (Паризької комуни), 9, аудиторія 106, тел. +3 80512 34 60 62

вступна кампанія-2017, абітурієнти, 2017, приймальна комісія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget