«Розвиток потенціалу мобільності для студентів ВНЗ в країнах-партнерах» / Мілетус

    Миколаївський національний аграрний університет спільно з Технічним університетом Гамбургу-Харбург (координатор) отримав фінансування в рамках грантового проекту Євросоюзу «Розвиток потенціалу мобільності для студентів ВНЗ в країнах-партнерах» [Мілетус] (Students' Mobility Capacity Building in Higher Education in Ukraine and Serbia / MILETUS), який буде імплементуватись протягом трьох років (2016-2019 рр.).
    МІЛЕТУС – програма розвитку потенціалу в галузі віртуальної, реальної і змішаної студентської мобільності (СМ) в Сербії та TÜRIL (території України, визнаної міжнародним правом). Створюючи необхідні умови на рівні міністерств і інституціональному рівні, Мілетус прагне підвищити шанси випускників до працевлаштування в компаніях, що працюють на міжнародному ринку, а також якість аспірантських досліджень, і, таким чином, зробити внесок у підвищення якості науки в країнах-партнерах вцілому.
    Щоб активізувати академічну мобільність студентів, будуть задіяні покращені методи на рівні міністерств, а також підтримані функції існуючих міжнародних відділів у вузах. Професорсько-викладацький склад буде підготовлено методологічно; для цього буде розроблено відповідні навчальні матеріали. Особливий акцент буде робитись на студентах з обмеженими можливостями, для яких відкриються можливості віртуального навчання і мобільності.
    Ці віртуальні мобільності для магістрантів будуть включати в себе завдання, які дозволяють розвинути навички, що дозволяють працювати в міжнародних командах, а це, в свою чергу, надасть випускникам компетенції, очікувані роботодавцями. Вказані програми мобільності приведуть до необхідності розширення співробітництва для аспірантів в міжнародному плані, що в кінцевому рахунку поліпшить якість їх навчання.
    Основні результати проекту:
  • поліпшення управління програмами мобільності студентів на міністерському та інституційному рівнях
  • база для віртуальних, реальних і змішаних СМ 
  • вдосконалені методики організації СМ
  • полегшення доступу до програм мобільності для студентів з обмеженими можливостями
  • розширені можливості працевлаштування для випускників у зв’язку з набуттям навичок, необхідних в сучасному міжнародному ринку праці
Сайт проекту - miletus.mnau.edu.ua

міжнародний відділ, міжнародне співробітництво, 2017, MILETUS

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget