ФІНАЛ КОНКУРСУ З ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ

13 червня здобувачі вищої освіти облікового-фінансового факультету групи Б2/1 Буганов Олег та Ендрес Віталій взяли участь у Конкурсі з фінансової грамотності, що відбувся на базі Київської школи економіки. 

Національний Конкурс був організований за підтримки Міністерства молоді та спорту, центру «Розвиток КСВ» та компанії Visa.
 

Метою Конкурсу було підвищення інтересу молоді до фінансової грамотності та покращення їх фінансових знань. До участі запрошували студентську молодь з усієї країни.
У межах заходу 10 півфіналістів презентувати свої відео-роботи на тему «Фінансова грамотність» та інвестиційні плани щодо використання призу. Призовий фонд становив 18 000 гривень та був сформований за підтримки транснаціональної компанії Visa. За перемогу боролися конкурсанти з 13 міст України, але отримати головні призи вдалося 3 учасникам. 
Здобувачі вищої освіти були нагороджені дипломами учасників та подарунками – фірмовими футболками Visa.
Також під час заходу було проведено експрес-вікторину на економічну тематику, в якій здобувач вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету Ендрес Віталій здобув 3-е місце. 
 
Наприкінці заходу здобувачі вищої освіти МНАУ пообіцяли організаторам, що наступного разу здобудуть перемогу. Бажаємо їм успіху!

Науково-педагогічний колектив обліково-фінансового факультету

кафедра бухгалтерського обліку, конкурс, студенти МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget