XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та аспірантів «Практичні результати та методичні аспекти досліджень з розведення, генетики та біотехнології у тваринництві», присвячена пам’яті академіка УААН Валерія Петровича Бурката

20 травня 2016 року в Інституті розведення і генетики тварин ім. М.В.Зубця НААН, відбулася XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та аспірантів «Практичні результати та методичні аспекти досліджень з розведення, генетики та біотехнології у тваринництві», присвячена пам’яті академіка УААНВалерія Петровича Бурката. Відкрив конференцію директор інституту, академік НААН М. В. Гладій. 
У роботі конференції взяли участь представники понад 15 науково-дослідних установ і вищих навчальних закладів України, що працюють у галузі тваринництва. Миколаївський національний аграрний університет представляла аспірантка факультету ТВППТСБ І.М. Люта. Під час конференції було представлено 26 наукових доповідей, які відзначилися актуальністю, науковою новизною, практичною цінністю. Аспірантку І.М. Люту було нагороджено дипломом ІІІ ступеня та грошовою премією за ґрунтовний виступ. 
Під час проведення конференції узагальнено світовий і вітчизняний досвід з питань теорії і методології племінної роботи, окреслено перспективні організаційні, селекційні, генетичні і біотехнологічні засади ефективного розвитку пріоритетної для України галузі тваринництва.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget