12 травня 2016 року відбулася зустріч успішних випускників школи із учнями 6-х, 9-х , 10-х, 11-х класів та педагогічним колективом.

12 травня 2016 року в рамках проведення тематичного заходу «Випускники школи – шлях до успіху!» на базі загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів м. Нової Одеси відбулася зустріч успішних випускників школи із учнями 6-х, 9-х , 10-х, 11-х класів та педагогічним колективом.
Безумовно, Миколаївський національний аграрний університет не міг залишатися осторонь, тому до даного заходу долучились викладачі кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології й зокрема Лихач Анна Василівна, яка в минулому є також випускницею цієї школи.

Мета цього заходу полягала у тому, щоб учні випускних шкіл зорієнтувалися у правильності вибору майбутньої професії та стали по-справжньому успішними людьми нашої держави. 

Відкрила дане дійство директор загальноосвітньої школи № 2 – Онищенко Людмила Миколаївна із побажаннями плідної роботи та визначення формули успіху випускниками 2016 року.

Далі до цього заходу долучилися і розповіли свій секрет успіху Є.В. Вербін – голова Новоодеської районної державної адміністрації, Криклівенко Н.В. – депутат районної ради, приватний підприємець, Ніколаенко Ю.М. – начальник районної казначейської служби, Гончар О.О. – завідувач гінекологічного та акушерського відділення Новоодеської районної лікарні та інші. 

Лихач А.В. донесла до майбутніх абітурієнтів переваги навчання у найпрестижнішому ВНЗ нашої країни – Миколаївському національному аграрному університеті та технолого-економічному коледжі МНАУ. Анна Василівна зорієнтувала молодь на те, що для того, щоб стати успішним потрібно мати престижну освіту, працьовитість, наполегливість, завзятість, рішучість тощо. Зрештою, учні та випускники школи одержали профорієнтаційні матеріали, в яких присутня корисна інформація щодо умов прийому на навчання до університету та коледжу, можливостей проходження закордонної та виробничої практик, реалізації творчого потенціалу молоді.

Фотозвіт



 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget