VІІ Регіональний науковий семінар «Міжнародні кредитно-фінансові установи та їх співробітництво з Україною»

26 травня 2016 р. кафедрою фінансів і кредиту Миколаївського НАУ було проведено VІІ Регіональний науковий семінар «Міжнародні кредитно-фінансові установи та їх співробітництво з Україною». У семінарі взяли участь здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ, Новобузького коледжу Миколаївського НАУ, приватного вищого навчального закладу «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика», учні Миколаївської гімназії №3 та гості.
Відкрила науковий семінар канд. екон. наук, доцент кафедри фінансів і кредиту Бурковська Алла Валентинівна, яка привітала учасників та наголосила на важливості вивчення, аналізу й узагальнення інформації про особливості співробітництва України з міжнародними кредитно-фінансовими установами в умовах сьогодення. До участі в семінарі було подано 37 заявок, з яких відібрано для виступу 5 доповідей на таку тематику:
1. «МВФ та його співпраця з Україною» – Решетніков Віталій Сергійович, Миколаївський національний аграрний університет;
2. «Особенности возникновения и деятельности МВФ» – Гуліч Вадим Олегович, Миколаївський національний аграрний університет;
3. «Європейський Банк реконструкції та розвитку та його співробітництво з Україною» – Маковська Альона Анатоліївна, Новобузький коледж Миколаївського національного аграрного університету;
4. «Співпраця України з ЄБРР» – Ставинський Дмитро Олегович, ПВНЗ «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»;
5. «Перспективи розвитку відносин ЄБРР з сільським господарством України» – Бурлака Євгеній Вікторович, Миколаївський національний аграрний університет.
Пізнавальною була вікторина, завдяки якій учасники мали змогу дізнатися про цікаві факти щодо тенденцій розвитку співпраці України з міжнародними кредитно-фінансовими установами, зокрема Міжнародним валютним фондом, Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Європейським банком реконструкції та розвитку, а також отримати цінні подарунки за правильні відповіді.
Великий інтерес викликали унікальні колекції, представлені кафедрою фінансів і кредиту та здобувачами вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського НАУ.
Дякуємо всім учасникам та гостям семінару за участь та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Фотозвіт








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget