ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НА БАЗІ ОВОЧЕВОЇ КОМПАНІЇ "С-РОСТОК"

Інноваційний розвиток економіки та реалії сьогодення вимагають нового рівня інтеграції науки, освіти та виробництва шляхом тісної співпраці Миколаївського національного аграрного університету із провідними сільськогосподарськими підприємствами, що впроваджують світовий досвід та сучасні технології, з метою консолідації ресурсів та взаємовигідного підвищення ефективності наукової, освітньої та виробничої діяльності.
25 травня 2016 року на базі провідної овочевої компанії півдня України «С-Росток» було проведено виїзне засідання науково-методичної ради Миколаївського НАУ.
ТОВ «С-Росток» є передовим, динамічним підприємством, що спеціалізується на вирощуванні, зберіганні та реалізації овочів, використовуючи передові технології, сучасне обладнання та досвід європейських партнерів. С-Росток належить до категорії соціально відповідальних підприємств та активно бере участь у вирішенні проблем розвитку сільських територій.
Директор овочевої компанії «С-Росток» Садрідінов Рустам Шамсідінович презентував підприємство членам науково-методичної ради, провів екскурсію по території підприємства, розповів про виробничі потужності, технологію виробництва та зберігання овочевої продукції, поділився планами на майбутнє. Працівниками даної компанії є також і випускники Миколаївського національного аграрного університету.
На порядку денному засідання науково-методичної ради розглядалося питання щодо проведення практичних занять в умовах виробництва та проходження виробничих і переддипломних практик студентами на базі філій кафедр факультетів.
Партнерство університету з підприємствами забезпечує переваги щодо підготовки конкурентоздатних випускників, узгодження потреб підприємств з рівнем необхідних компетенцій випускників за рахунок зворотного зв'язку студентів з підприємствами; стійкого розвитку дослідницького середовища, яке мотивує талановитих студентів, науковців для забезпечення спільного розвитку науки, освіти, бізнесу і виробництва, що забезпечує постійний обмін між академічним середовищем і бізнес-спільнотою.
Голова науково-методичної ради, професор Бабенко Дмитро Володимирович, декан факультету агротехнологій, доцент Дробітько Антоніна Вікторівна та члени науково-методичної ради Миколаївського національного аграрного університету висловлюють щиру подяку директорові овочевої компанії «С-Росток» Садрідінову Рустаму Шамсідіновичу за надану можливість проведення засідання та сподіваються на подальше поглиблення співпраці.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget