День відкритих дверей у Миколаївському національному аграрному університеті

Вибір професії є одним із найважливіших і, водночас, одним із найскладніших рішень в житті молодої людини. 
Сьогодні, найважливішим атрибутом успішної особистості є якісна освіта і високі темпи розвитку у вибраному професійному напрямі. Для того, щоб у майбутньому стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці необхідно приділити особливу увагу вибору професії.
13 лютого 2016 року Миколаївський національний аграрний університет гостинно відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Участь у заході взяли 284 учні загальноосвітніх шкіл, випускників професійних ліцеїв міста Миколаєва, Миколаївської та Херсонської областей.

Урочисто відкрив захід ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Сергійович Шебанін, який ознайомив учнів із перевагами навчання в нашому університеті та його досягненнями. «Головне надбання МНАУ – це його студенти. Вони найкращі в Україні!» - наголосив ректор.


Із вітальним словом та побажаннями правильного професійного вибору до гостей заходу звернулися: В’ячеслав Валентинович Бонь, заступник голови Миколаївської ОДА з питань фінансів, економічного розвитку та агропромислового комплексу; Юрій Анатолійович Кормишкін, генеральний директор ТОВ «СП «Південна Аграрно-Експортна Компанія»; Дмитро Миколайович Оборонько, в.о. директора Миколаївського обласного центру зайнятості; Володимир Петрович Рибачук, директор Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ.
Представники органів студентського самоврядування університету розповіли про переваги навчання на різних спеціальностях та про можливості для творчого розвитку та лідерських якостей кожного студента.
Учні мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою університету та поспілкуватися з деканами і викладачами університету, аби більше дізнатися про підготовку фахівців за різними спеціальностями.


Миколаївський національний аграрний університет щиро запрошує абітурієнтів до навчання та співпраці, адже саме тут для них почнеться нове життя, насичене яскравими здобутками та звершеннями, що ведуть до добробуту і стабільності!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget